2η Αγωνιστική: Αστέρας Ιτέας - Αναγέννηση Βουνιχώρας | 6-0

Με κατεβασμένα χέρια η ομάδα έχασε από τον Αστέρα με 6-0. 
Η ομάδα δεν έχει καταφέρει ακόμα να σκοράρει στο πρωτάθλημα και μέχρι στιγμής έχει την χειρότερη επίθεση όπως και άμυνα στο πρωτάθλημα.

Περισσότερα για τον αγώνα εντός εβδομάδας.

Ανανέωση από
www.fokidanews.grΟ Αστέρας πολύ καλύτερος κέρδισε εύκολα την Βουνιχώρα με 6-0. Η ομάδα του Μπαρτσώτα προσπάθησε με μαζική έμυνα να κρατήσει μακριά τους επιθετικούς του Αστέρα ενώ είχε την ατυχία να τραυματιστεί και να αντικατασταθεί ο καλύτερος και έμπειρος αμυντικός του Πατάκας. Πριν ανοίξει το σκορ ο Αστέρας είχε δύο καλές ευκαιρίες και μια είχε η Βουνιχώρα. Στο 41’ ο Δελης έβγαλε σέντρα από δεξιά και ο Βάσος με κεφαλιά το 1-0. Στο 44’ ο Ι. Λύτρας εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα στον Ευθ. Λύτρα που σούταρε μέσα από τη μικρή περιοχή αλλά βρήκε το δεξί δοκάρι. Στο 53’ εκτέλεση φάουλ του Ι. Λύτρα η μπάλα στην αριστερή γωνία και 2-0. Στο 65’ ο Πετρόπουλος έδωσε στον Τοπούζι που από δεξιά προχώρησε και έβγαλε σέντρα και ο Δελής με πλασέ σημείωσε το 3-0. Στο 71’ κάθετη πάσα του Πετρόπουλου στον Δελή που με νέο πλασέ αύξησε τον δείκτη του σκορ στο 4-0. Στο 83’ ο Πετρόπουλος έγινε εκτελεστής και με σουτ η μπάλα χτυπά στο οριζόντιο δοκάρι και καταλήγει στα δίχτυα κάνοντας το 5-0. Στο 88’ ατομική προσπάθεια του Τοπούζι που μπαίνει στην περιοχή και με πλασέ γράφει το τελικό 6-0 μέσα σε αποθέωση από τους 250 και πλέον φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο. Με τη νίκη αυτή ο Αστέρας μηδένισε τους -6 βαθμούς και ξεκινάει από την αρχή.
Ο Ι. Λύτρας έπαιξε με τους: ΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ, ΧΛΕΜΠΟΓΙΑΝΝΗ Χ., ΛΥΤΡΑ ΕΥΘ., ΜΑΥΡΟΦΥΔΗ, ΔΕΛΗ, ΚΟΥΒΕΛΗ, ΖΑΤΣΕΛΛΑΡΙ (65’ ΤΟΛΚΟΥΤΣΗ), ΛΥΤΡΑ Ι. (71’ ΒΑΡΚΟΥΤΑ Γ.), ΒΑΣΟ (46’ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟ), ΤΟΠΟΥΖΙ, ΠΕΤΣΑ και ο Λ. Μπαρτσώτας με τους: ΤΣΙΡΛΙΑΓΚΟ, ΛΥΤΡΑ Ν., ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ Ν. (63’ ΜΑΜΑΡΕΛΗ), ΚΑΤΣΙΚΩΣΤΑ Κ., ΠΑΤΑΚΑ (4’ λ.τ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ Θ.), ΚΑΤΣΙΚΩΣΤΑ ΕΜΜ., ΚΑΡΑΜΕΡΗ, ΚΑΡΑΤΖΟΓΛΗ, ΚΟΤΟΝΙΑ, ΛΥΤΡΑ ΗΛ. (76’ ΠΛΑΤΣΟΥΡΑ), ΝΙΚΟΛΑΟΥ.