2η Αγωνιστική: Αστέρας Ιτέας - Αναγέννηση Βουνιχώρας | 6-0

Με κατεβασμένα χέρια η ομάδα έχασε από τον Αστέρα με 6-0. 
Η ομάδα δεν έχει καταφέρει ακόμα να σκοράρει στο πρωτάθλημα και μέχρι στιγμής έχει την χειρότερη επίθεση όπως και άμυνα στο πρωτάθλημα.

Περισσότερα για τον αγώνα εντός εβδομάδας.

Ανανέωση από
www.fokidanews.gr



Ο Αστέρας πολύ καλύτερος κέρδισε εύκολα την Βουνιχώρα με 6-0. Η ομάδα του Μπαρτσώτα προσπάθησε με μαζική έμυνα να κρατήσει μακριά τους επιθετικούς του Αστέρα ενώ είχε την ατυχία να τραυματιστεί και να αντικατασταθεί ο καλύτερος και έμπειρος αμυντικός του Πατάκας. Πριν ανοίξει το σκορ ο Αστέρας είχε δύο καλές ευκαιρίες και μια είχε η Βουνιχώρα. Στο 41’ ο Δελης έβγαλε σέντρα από δεξιά και ο Βάσος με κεφαλιά το 1-0. Στο 44’ ο Ι. Λύτρας εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα στον Ευθ. Λύτρα που σούταρε μέσα από τη μικρή περιοχή αλλά βρήκε το δεξί δοκάρι. Στο 53’ εκτέλεση φάουλ του Ι. Λύτρα η μπάλα στην αριστερή γωνία και 2-0. Στο 65’ ο Πετρόπουλος έδωσε στον Τοπούζι που από δεξιά προχώρησε και έβγαλε σέντρα και ο Δελής με πλασέ σημείωσε το 3-0. Στο 71’ κάθετη πάσα του Πετρόπουλου στον Δελή που με νέο πλασέ αύξησε τον δείκτη του σκορ στο 4-0. Στο 83’ ο Πετρόπουλος έγινε εκτελεστής και με σουτ η μπάλα χτυπά στο οριζόντιο δοκάρι και καταλήγει στα δίχτυα κάνοντας το 5-0. Στο 88’ ατομική προσπάθεια του Τοπούζι που μπαίνει στην περιοχή και με πλασέ γράφει το τελικό 6-0 μέσα σε αποθέωση από τους 250 και πλέον φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο. Με τη νίκη αυτή ο Αστέρας μηδένισε τους -6 βαθμούς και ξεκινάει από την αρχή.
Ο Ι. Λύτρας έπαιξε με τους: ΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ, ΧΛΕΜΠΟΓΙΑΝΝΗ Χ., ΛΥΤΡΑ ΕΥΘ., ΜΑΥΡΟΦΥΔΗ, ΔΕΛΗ, ΚΟΥΒΕΛΗ, ΖΑΤΣΕΛΛΑΡΙ (65’ ΤΟΛΚΟΥΤΣΗ), ΛΥΤΡΑ Ι. (71’ ΒΑΡΚΟΥΤΑ Γ.), ΒΑΣΟ (46’ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟ), ΤΟΠΟΥΖΙ, ΠΕΤΣΑ και ο Λ. Μπαρτσώτας με τους: ΤΣΙΡΛΙΑΓΚΟ, ΛΥΤΡΑ Ν., ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ Ν. (63’ ΜΑΜΑΡΕΛΗ), ΚΑΤΣΙΚΩΣΤΑ Κ., ΠΑΤΑΚΑ (4’ λ.τ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ Θ.), ΚΑΤΣΙΚΩΣΤΑ ΕΜΜ., ΚΑΡΑΜΕΡΗ, ΚΑΡΑΤΖΟΓΛΗ, ΚΟΤΟΝΙΑ, ΛΥΤΡΑ ΗΛ. (76’ ΠΛΑΤΣΟΥΡΑ), ΝΙΚΟΛΑΟΥ.