1η Αγωνιστική: ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΒΟΥΝΙΧΩΡΑΣ - Α.Σ.Τ.Ε | 0-2

Σάββατο 9 Οκτωβρίου
Γήπεδο ΕΠΣΦ 
Άμφισσα 16:00


Με το αριστερό ξεκίνησε η ομάδα μας τις υποχρεώσεις της για το πρωτάθλημα της Ά κατηγορίας. Η νεοφώτιστη Αναγέννηση μπόρεσε να κρατήσει το μηδέν μέχρι το ημίχρονο αλλά η έλλειψη παικτών και κυρίως του βασικού τερματοφύλακα της ομάδας, Θύμιου Βασιλόπουλου, της κόστισαν, παρά την πολύ καλή εμφάνιση του αναπληρωματικού τερματοφύλακα, Στέργιου Τσιρλιάγκου. 
Να σημειωθέι οτι η Αναγέννηση ήταν η μόνη ομάδα που έχασε, όντας γηπεδούχος, αυτήν την αγωνιστική, γεγονός που αποδεικνύει τις ανησυχίες που είχαν εκφραστεί από την αρχή της χρονιάς για την μη δήλωση του γηπέδου του χωριού ως πρώτη έδρα.




UPDATE από www.fokidanews.gr



Η Α.Σ.Τ.Ε. πιο ουσιαστική και με έμπειρους παίκτες κέρδισε την Αναγ. Βουνιχώρας με 2-0 στην Άμφισσα. Η ομάδα του Λ. Μπαρτσώτα προσπάθησε να κάνει την έκπληξη αλλά άντεξε μια ώρα και δέχτηκε ένα τυχερό γκολ. Η νίκη της Α.Σ.Τ.Ε. κρίνετε δίκαια και είχε και άλλες ευκαιρίες για να πετύχει και άλλα γκολ. Η Βουνιχώρα απείλησε μόνο από δύο στημμένες φάσεις. Με την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή εις μνήμη του προέδρου της Βουνιχώρας που έφυγε από τη ζωή το καλοκαίρι μετά από τροχαίο ατύχημα που είχε.
Η ομάδα της Α.Σ.Τ.Ε με τον πρόεδρό της Ιωάννη Μάμαλη
Η ομάδα της Α.Σ.Τ.Ε με τον πρόεδρό της Ιωάννη Μάμαλη
Η ομάδα της Αναγ. Βουνιχώρας κρατάει ενός λεπτού σιγή εις μνήμη του προέδρου της
Η ομάδα της Αναγ. Βουνιχώρας κρατάει ενός λεπτού σιγή εις μνήμη του προέδρου της
Στο 34’ έγινε το πρώτο καλό σουτ από τον Κατσαΐτη αλλά η μπάλα βρήκε το αριστερό δοκάρι ενώ στην επαναφορά νέο σουτ από τον Ελμακλή ο τερματοφύλακας πέφτει και διώχνει σε κόρνερ το οποίο εκτελείτε ο Παπαδρόσος πιάνει κεφαλιά ελάχιστα άουτ από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 59’ ο Μαρδάκης έπιασε δυνατό σουτ από αριστερά η μπάλα βρήκε τον Ν. Λύτρα άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του Τσιρλιαγκου κάνοντας το 0-1. Στο 71’ εκτέλεση φάουλ του Ηλ. Λύτρα ο Πιλάλας διώχνει σε κόρνερ. Στο 80’ νέα εκτέλεση φάουλ του Ηλ. Λύτρα ο Πιλάλας και πάλι πέφτει εκπληκτικά στη δεξιά γωνία και διώχνει. Στο 85’ ατομική προσπάθεια του Σκανιά από δεξιά την κατάλληλη στιγμή έβγαλε ωραία σέντρα, η μπάλα στον Κατσαΐτη που με πλασέ σημειώνει το τελικό 0-2. Στο 86’ νέα σέντρα του Σκανιά ο Καρκασίνας απέτυχε να σκοράρει από το ύψος της μικρής περιοχής. Στο 90’ αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Χ. Ξεπλάτης της Βουνιχώρας.
Ο Λ. Μπαρτσώτας έπαιξε με τους: ΤΣΙΡΛΙΑΓΚΟ, ΛΥΤΡΑ Ν., ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ Ν., ΚΑΡΑΜΕΡΗ Α., ΠΑΤΑΚΑ, ΞΕΠΛΑΤΗ, ΝΙΚΟΛΑΟΥ (86’ ΣΤΑΜΑΤΕΛΛΟ), ΚΑΡΑΤΖΟΓΛΗ, ΚΟΤΟΝΙΑ, ΛΥΤΡΑ Η., ΜΑΜΑΡΕΛΗ και ο Ι. Μπούρδης με τους: ΠΙΛΑΛΑ, ΛΩΛΗ, ΜΑΡΔΑΚΗ, ΠΑΠΑΔΡΟΣΟΥ, ΜΠΟΥΡΔΗ, ΔΡΟΣΟ, ΣΚΕΡΠΑΝΙΑ, ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗ, ΟΛΣΙΟΝ (65’ ΣΚΑΝΙΑ), ΚΑΤΣΑΪΤΗ (88’ ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟ), ΕΛΜΑΚΛΗ (74’ ΚΑΡΚΑΣΙΝΑ).