Απεβίωσε ο Δημήτριος Ποντίδας, πρόεδρος του Α.Σ. Αναγέννηση Βουνιχώρας


                              Δημήτρη ΨΥΧΑΡΑ για πάντα ΕΛΑΤΑΡΑ ! 

Ο Δημήτρης Ποντίδας ήταν μόνιμος κάτοικος Αθηνών από πατέρα Βουνιχωριώτη. Ήταν ελεύθερος επαγγελματίας και είχε μια κόρη 8 ετών. Η σχέση του με το χωριό ξεκίνησε με τηλεφωνική επικοινωνία τον Ιούλιο του 2007 και μετά παραβρέθηκε και αγωνίστηκε σε ποδοσφαιρικό αγώνα στα πλαίσια των «Γιορτών Βουνιχώρας» εις μνήμη του πατέρα του.
 Η αγάπη του για την Βουνιχώρα, που τον αγάπησε από την πρώτη στιγμή και το ενδιαφέρον του για τα ποδοσφαιρικά δρώμενα τον οδήγησαν στην προεδρία της ομάδας του χωριού, την Αναγέννηση, που την ανέλαβε το 2008.
Έδωσε έναν άλλο τόνο στην ομάδα, είχε μια ιδιαίτερη σχέση με τους ποδοσφαιριστές του και τον προπονητή, έκανε πολύ καλή δουλειά στην ομάδα κάτι το οποίο φάνηκε φέτος με την άνοδο της Αναγέννησης στην Α κατηγορία του Τοπικού Πρωταθλήματος.
Ο άτυχος πρόεδρός της δεν πρόλαβε όμως να χαρεί το δημιούργημά του γιατί από τις 4/1/2010 ήταν στο κρεβάτι της εντατικής κλινικής λόγω αυτοκινητιστικού ατυχήματος που έπαθε στις 3/1/2010 στο δρόμο Αγίας Ευθυμίας – Βουνιχώρας, τον δρόμο της ταλαιπωρίας.
Όλοι οι βουνιχωριώτες, οι φίλοι του, ο προπονητής του, οι ποδοσφαιριστές του, θα τον θυμόμαστε για τον δημιουργικό και ανήσυχο χαρακτήρα του αλλά και για τις σωστές υποδομές που έβαλε στην ομάδα του χωριού μας και εις μνήμην του θα καθιερώσουμε κάθε χρόνο στις 15 Αυγούστου να διεξάγεται ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ της ομάδας της Αναγέννησης και των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών του χωριού.

Ο Πρόεδρος του Τ.Σ. Βουνιχώρας
Δημήτριος Τσελές