14η Αγωνιστική: ΑΚΑΔΗΜΙΑ 94' - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΒΟΥΝΙΧΩΡΑΣ | 0-4

ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΠΛΟ - ΑΝΟΔΟΣ ΣΤΗΝ Α' ΕΠΣΦ
Την επόμενη αγωνιστική γιορτάζουμε την άνοδο, κατακτώντας το πρωτάθλημα


Ρεπορτάζ από την εφημερίδα ΕΝ ΔΕΛΦΟΙΣ

Στο ντέρμπυ της αγωνιστικής ο ΑΜΦΙΣΣΑΪΚΟΣ 2006 κέρδισε και μαθηματικά την άνοδο και την Κυριακή 7-3 θα παίξει με την ΒΟΥΝΙΧΩΡΑ για τον τίτλο του πρωταθλητή. Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ επίσης κέρδισε εύκολα την ΑΚΑΔΗΜΙΑ 94 με 4-0 εξασφαλίζοντας την άνοδο και μαθηματικά και θα παίξει για τον τίτλο την Κυριακή.
Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ κέρδισε εύκολα την ΑΚΑΔΗΜΙΑ 94 με 4-0 και εξασφάλισε και μαθηματικά την άνοδο. Την Κυριακή 14-3 θα παίξει με τον ΑΜΦΙΣΣΑΪΚΟ 2006 για τον τίτλο του πρωταθλητή και θέλει μόνο νίκη για να πάρει την πρωτιά. Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ 94 έμεινε νωρίς με δέκα παίκτες και το έργο της έγινε πιο δύσκολο. Στο 10’ ο ΛΥΤΡΑΣ σημείωσε το 0-1. Στο 34’ αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο Π. ΜΕΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ γιατί κράτησε αντίπαλο. Στο 50’ ο Θ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ έκανε το 0-2 και στο 60’ ο ΚΟΤΟΝΙΑΣ αύξησε τον δείκτη του σκορ στο 0-3. Στο 89’ διαμορφώθηκε το τελικό 0-4 με κεφαλιά του Ι. ΠΟΝΤΙΚΑ.


Ο Ι. ΜΑΡΚΟΔΗΜΟΣ έπαιξε με τους: ΚΑΡΑΧΡΗΣΤΟ Ι.(46’ ΚΑΡΑΧΡΗΣΤΟ Π.), ΜΠΑΡΑ, ΜΕΡΙΝΟΠΟΥΛΟ, ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ(60’ ΦΟΥΣΕΚΗ), ΚΑΣΟΥΡΗ, ΓΚΟΥΛΤΑ, ΜΑΡΓΩΝΗ, ΠΑΠΠΑ, ΚΟΓΙΑ, ΛΑΓΓΟΥΡΑΝΗ, ΔΕΛΜΟΥΖΟ και ο Λ. ΜΠΑΡΤΩΤΑΣ με τους: ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ, ΠΟΝΤΙΚΑ Ι., ΠΟΝΤΙΚΑ Ν.(74’ ΚΑΤΣΑΚΟΥΛΑ), ΛΥΤΡΑ ΗΛ., ΠΑΤΑΚΑ, ΞΕΠΛΑΤΗ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ Θ., ΜΑΜΑΡΕΛΗ(56’ ΠΛΑΤΣΟΥΡΑ), ΚΟΤΟΝΙΑ(61’ ΚΑΪΜΑΡΑ Δ.), ΛΥΤΡΑ Ν., ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ Ν.

Νίκη - Άνοδος ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΣ, ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΟΝΤΙΔΑ