8η Αγωνιστική: ΑΜΦΙΣΣΑΪΚΟΣ- ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΒΟΥΝΙΧΩΡΑΣ | 0-3Το αναμενόμενο ως ντέρμπι του πρωταθλήματος μεταξύ της Αναγέννησης και του Αμφισσαϊκού αποδείχτηκε τελικά εύκολη υπόθεση για την Αναγέννηση, μιας και κέρδισε το βράδυ του Σαββάτου με ευρύ σκορ 3-0 χωρίς ποτέ να απειληθεί ανατροπή εκ μέρους του Αμφισσαϊκού.

Ο Λάμπρος Μπαρτσώτας παρέταξε την ομάδα ως εξής:
Βασιλόπουλος, Κατσακούλας, ΚαϊμάραςΔ., Μαργαρίτης, Πατάκας, Ξεπλάτης, ΑλεξανδρήςΘ., Πλατσούρας, Αλεξανδρής Ν., Λύτρας Η., Κοτονιάς

Αλλαγές: Λύτρας Ν.,Μαμαρέλης,Καϊμάρας Σ.

Το παιχνίδι παίχτηκε κυρίως στην περιοχή του κέντρου καθώς οι άμυνες και των δύο ομάδων κατάφερναν να ανακόπτουν εγκαίρως τις επιθετικές προσπάθειες. Η επίθεση της Αναγέννησης πάντως φάνηκε εξαιρετικά αποτελεσματική αφού κατάφερε χωρίς πολλές τελικές προσπάθειες να προηγείται στο ημίχρονο ήδη με 2-0 με γκολ του Πλατσούρα και του Αλεξανδρή Ν.. Το δεύτερο ημίχρονο συνεχίστηκε στο ίδιο μοτίβο καθώς παρά τις προσπάθειες του Αμφισσαϊκού να πιέσει η Αναγέννηση λειτούργησε πολύ καλά ανασταλτικά διαψεύδοντας κάθε ελπίδα του Αμφισσαϊκού. Το παιχνίδι «καθάρισε» ο Η. Λύτρας πετυχαίνοντας το τρίτο γκολ της ομάδας με ωραίο τεχνικό σουτ έξω από την περιοχή. Συγχαρητήρια αξίζουν για μια ακόμη φορά στον τερματοφύλακα Βασιλόπουλο που όπου χρειάστηκε επενέβη και δεν άφησε καμιά ελπίδα σκοραρίσματος στον αντίπαλο.
Ο διαιτητής του αγώνα επέδειξε ιδιαίτερα αυστηρή συμπεριφορά, και σε συνδυασμό με το «δυνατό» παιχνίδι δημιουργήθηκαν εκρηκτικές καταστάσεις. Ενδεικτικά αναφέρεται ότι βγήκαν 3 κόκκινες και πάνω από 10 κίτρινες κάρτες (οι 7 σε παίχτες της Αναγέννησης). Από τους παίχτες της Αναγέννησης απεβλήθη ο Πλατσούρας, ο οποίος έχοντας ήδη κίτρινη κάρτα βγαίνοντας για αλλαγή καθυστέρησε και έβγαλε τη φανέλα πριν βγει απ’ το γήπεδο, και ο Η. Λύτρας, ο οποίος διαμαρτυρήθηκε ιδιαίτερα έντονα στο διαιτητή για τις αποφάσεις του. Απεβλήθη επίσης ο τερματοφύλακας του Αμφισσαϊκού αφού ανέκοψε ως τελευταίος παίκτης επιθετικό της Αναγέννησης σε προφανή θέση για γκολ.
Η αναγέννηση με τον τρόπο αυτό συνέχισε την αήττητη (χωρίς ούτε ισοπαλία) πορεία της, σφυροκοπώντας και την δεύτερη σε δυναμικότητα ομάδα του πρωταθλήματος, και αποδεικνύοντας ότι είναι πλέον ασταμάτητη. Είναι έτσι η μόνη ομάδα που μετά και την 8η αγωνιστική κατέχει το απόλυτο των βαθμών, έχοντας μάλιστα δεχτεί 2 μόλις γκολ.
Οι παίχτες, ο προπονητής και η διοίκηση της ομάδας αφιερώνουν τη νίκη αυτή στον Πρόεδρο της ομάδας Δημήτριο Ποντίδα, ο οποίος περνά σοβαρή δοκιμασία της υγείας του, με ευχές να αναρρώσει γρήγορα και να βρεθεί και πάλι στο πλευρό της ομάδας του που τόσο αγαπά και η οποία με τη δική του καθοδήγηση βρίσκεται σήμερα στην κορυφή.