10η Αγωνιστική: ΠΑΣ ΑΜΦΙΣΣΑ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΒΟΥΝΙΧΩΡΑΣ | 3-2

Ρεπορτάζ του αγώνα από την εφημερίδα ΕΝ ΔΕΛΦΟΙΣ 
Ξεκίνησε η Β’ φάση του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας όπου οι δυο πρώτες ομάδες θα ανέλθουν στην Α’ κατηγορία. Στον αγώνα Π.Α.Σ. ΑΜΦΙΣΣΑΣ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ μεγάλος νικητής ήταν ο Π.Α.Σ. με 3-2 ενώ στον αγώνα ΑΚΑΔΗΜΙΑ 94 – ΑΜΦΙΣΣΑΪΚΟΣ 2006 νικητής ήταν ο ΑΜΦΙΣΣΑΪΚΟΣ ο οποίος μπήκε στην διεκδίκηση της ανόδου.
Η ομάδα του Π.Α.Σ. ΑΜΦΙΣΣΑ
Η ομάδα του Π.Α.Σ. ΑΜΦΙΣΣΑ
Ο αγώνας Π.Α.Σ. ΑΜΦΙΣΣΑΣ και ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων μέχρι το τελικό σφύριγμα της λήξης του. Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, προηγήθηκε νωρίς, της ακυρώθηκε ένα γκολ και ήταν κυρίαρχη στο Α’ ημίχρονο. Στην επανάληψη ο αγώνας απέκτησε άγρια ομορφιά διότι ο Π.Α.Σ. ισοφάρισε νωρίς , προηγήθηκε , δέχθηκε την ισοφάριση και οι δυο ομάδες έπαιξαν για την νίκη. Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ είχε πιο πολλές ευκαιρίες να προηγηθεί με αποκορύφωμα την φάση του 91’ όταν ο Γ. ΜΑΜΑΡΕΛΗΣ από θέση τετ-α-τετ σούταρε άουτ και στην αντεπίθεση ο Π.Α.Σ. πέτυχε το νικητήριο γκολ. Στο 2’ ο Θ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ με ατομική προσπάθεια και σουτ κεραυνό έξω από την περιοχή σημείωσε το 0-1. Στο 10’ ακυρώθηκε γκολ της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ μετά από εκτέλεση κόρνερ ως επιθετικό φάουλ.
Η ομάδα της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΒΟΥΝΙΧΩΡΑΣ
Η ομάδα της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΒΟΥΝΙΧΩΡΑΣ
Στο 48’ ο τερματοφύλακας και οι αμυντικοί αδυνατούν να διώξουν και ο ΚΑΡΛΙΑΥΤΗΣ από κοντά ισοφαρίζει 1-1. Στο 65’ ο ΚΑΛΛΙΑΣ με σουτ από ύψος της μικρής περιοχής σημειώνει το 2-1. Στο 72’ εκτέλεση κόρνερ οι αμυντικοί αδυνατούν να διώξουν και ο ΞΕΠΛΑΤΗΣ με σουτ μέσα από την μικρή περιοχή κάνει το 2-2. Στο 92’ ο Π.Α.Σ. έφυγε στην αντεπίθεση , η μπάλα έφτασε στον ΜΑΡΑΚΗ , αυτός απέφυγε έναν αμυντικό και σούταρε μέσα από την περιοχή δίνοντας την μεγάλη νίκη με 3-2 και φέρνοντας την ομάδα του στην Α’ θέση του βαθμολογικού πίνακα.
vounixorasite4
Οι σκόρερ της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΒΟΥΝΙΧΩΡΑΣ ΞΕΠΛΑΤΗΣ και ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ
Ο Κ. ΠΟΥΡΝΑΡΑΣ έπαιξε με τους : ΜΠΡΑΟΥΖΟ, ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ(86’ ΠΑΠΠΑ), ΚΑΡΛΙΑΥΤΗ, ΒΛΑΧΟΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΑΝΝΗ Π., ΧΑΒΑΡΑΪ, ΚΑΛΛΙΑ, ΜΑΡΑΚΗ, ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΑΝΝΗ Γ.(70’ ΤΣΩΚΟ), ΚΙΤΟ(16’ ΣΕΒΔΑΛΗ) και ο Λ. ΜΠΑΡΤΣΩΤΑΣ με τους : ΚΑΪΜΑΡΑ Σ., ΠΟΝΤΙΚΑ, ΚΑΪΜΑΡΑ Δ., ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ, ΠΑΤΑΚΑ, ΞΕΠΛΑΤΗ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ Ν., ΛΥΤΡΑ(59’ ΠΛΑΤΣΟΥΡΑ), ΚΟΤΟΝΙΑ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ Θ., ΜΑΜΑΡΕΛΗ.

Οι διαιτητές με τους αρχηγούς των ομάδων
Οι διαιτητές με τους αρχηγούς των ομάδων