3η Αγωνιστική : ΣΑΛΩΝΑ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΒΟΥΝΙΧΩΡΑΣ | 0-2

Η ομάδα μας μετά από 2 σερί θετικά αποτελέσματα αντιμετώπισε τα Σάλωνα για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο αγώνας έλαβε χώρα στο γήπεδο της Άμφισσας, το Σάββατο 21 Νοεμβρίου στις 17:30 υπό το φως των προβολέων και την μουσική τσιγγάνων(!!!!). Οι κερκίδες παρά το κρύο είχαν αρκετό κόσμο για αγώνα Β' τοπικού. Ο Λάμπρος Μπαρτσώτας παρέταξε την ομάδα με 4-4-2 χρησιμοποιώντας  τους παρακάτω παίκτες. 
----------------------------ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ-------------------------
-----------------------------------------------------------------------
-ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ.Ν.Θ---ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ.Ν..Ι---ΠΑΤΑΚΑΣ---ΚΑΪΜΑΡΑΣ--
-----------------------------------------------------------------------
--------------------ΛΥΤΡΑΣ Η.-------ΞΕΠΛΑΤΗΣ---------------------
--ΛΥΤΡΑΣ Ν.-------------------------------------ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ Θ.---
--(ΠΟΥΡΝΑΡΑΚΗΣ)---------------------------------------------------
----------------------ΚΟΤΟΝΙΑΣ----ΜΑΜΑΡΕΛΗΣ(ΓΚΙΟΥΛΟΣ)-------
Από το πρώτο ημίχρονο η Αναγέννηση έδειξε ότι θα έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο και τα Σάλωνα περιορίστηκαν αποκλειστικά στα αμυντικά τους καθήκοντα. Παρ'όλα αυτά η Αναγέννηση δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει τις λιγοστές ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν για γκολ. Το ημίχρονο έληξε 0-0 και η ομάδα προβληματισμένη κατευθύνθηκε προς τα αποδυτήρια. Στο β' ημίχρονο η πίεση αυξήθηκε ακόμη περισσότερο και δεν άργησε να μετουσιωθεί σε γκολ. Ο Θωμάς Αλεξανδρής με τρομερό σουτ - βολίδα αρκετά μέτρα έξω από την μεγάλη περιοχή, έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του τερματοφύλακα των Σαλώνων, ξεκλειδώνοντας την πολύπλευρη άμυνα που είχε στήσει η ομάδα των Σαλώνων. Το γκολ αυτό ουσιαστικά έδιωξε το άγχος από την Αναγέννηση η οποία με πολύ όμορφη ενέργεια του Στάθη Κοτονιά, έκανε 2 τα γκολ της αναμέτρησης. Στη συνέχεια η Αναγέννηση είχε πολλές ευκαιρίες να διευρύνει το σκορ αλλά αναλώθηκε σε προσπάθειες που περισσότερο τείναν να ενθουσιάσουν το κοινό παρά να μετουσιωθούν σε κάτι σοβαρό.
Άλλη μία λοιπόν σχετικά άνετη νίκη της Αναγέννησης που κράτησε για 3η αγωνιστική το μηδέν και πλέον φιγουράρει μόνη πρώτη στην βαθμολογία. Επόμενος αγώνας την Κυριακή 29 Νοεμβρίου, εντός έδρας με την Μυωνία.
Ακολουθούν φωτογραφίες και βίντεο από την αναμέτρηση με τα Σάλωνα.

Videos 

Κάντε click στον παρακάτω σύνδεσμο για να δείτε videos από την αναμέτρηση αλλά και από άλλους αγώνες της Αναγέννησης

http://www.youtube.com/vounixwrafc

Photos